Σε ένα λαμπερό ραντεβού την γιορτή των Φώτων, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αττικής έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η πιο ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του προέδρου της ΕΣΚΑ, Δημήτρη Μπασούρη, που είδε όλους τους εν ενεργεία διαιτητές να σηκώνονται από την θέση τους, να ανεβαίνουν στο πάνελ και να στέκονται δίπλα του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσουν και συνάμα και τον ευχαριστήσουν για την βοήθεια και την προσφορά του στον χώρο.

Την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, Θόδωρος Βιδάλης, σε μια πολύ συγκινητική στιγμή αναγνώρισης προς τον κ. Μπασούρη. «Υπάρχουν στιγμές στην ζωή που δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις. Για πάρα πολλά απ’ αυτά τα παιδιά έχω βάλει πλάτη. Το άξιζαν και τους ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό που συνέβη. Θα είμαι κοντά. Για όποιον το χρειάζεται. Θα έχουμε όμως, πάντα αξιοπρέπεια. Σας ευχαριστώ για όλα», είπε στην σύντομη ομιλία του.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ακόμα οι: Γιάννης Μαύρος (από τον Νίκο Παπαδημητρίου), ο αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (από τον Σωτήρη Κολοσσούσα), ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου (από τον Γιάννη Αλεξόπουλο), ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Εφήβων, Δημήτρης Καρβέλας (από τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ, Ζαχαρία Αλεξάνδρου) και οι δημοσιογράφοι: Βασίλης Σκουντής (από τον Κώστα Ρήγα), Θανάσης Ασπρούλιας (από την Τάνια Μερίκα), Σωτήρης Βετάκης (από τον Σπύρο Γκόντα), Αντώνης Καλκαβούρας (από τον Βαγγέλη Λυμπεράτο).

Tags:
Ελλάδα