Πολύς λόγος γίνεται για ενδεχόμενη (επικείμενη;) αποχώρηση του Στέλιου Συμεωνίδη από την ΚΕΔ.
Κάτι η κόντρα με τον Κώστα Κορομηλά εντός της Κεντρικής Επιτροπής, κάτι η κόντρα με τον Ηλία Καφφέ της ΟΔΚΕ, κάτι η αποχώρησή του από το σεμινάριο χωρίς να χαιρετήσει κανέναν (δεν ήταν ποτέ ο πιο κοινωνικός άνθρωπος του πλανήτη) και οι… φήμες φούντωσαν.

Ησυχάστε. Πουθενά δεν θα πάει. Άλλωστε, πού να πάει; Όσο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τον περιβάλλει με αγάπη (και στοργή) ο Στέλιος θα είναι στη θέση του. Και δεν θα φύγει, αν δεν δει τον γιο του να γίνεται διεθνής διαιτητής. Έχει όλα τα φόντα το παιδί. Για τη χάρη ας μιλήσουν οι παρατηρητές διαιτησίας. Για το όνομα, μιλά από μόνο του.

Βεβαίως, εδώ υπάρχει κι ευθύνη του Ηλία Καφφέ, καθώς κάποια στιγμή (όχι ειδικά για τον Συμεωνίδη, αλλά ΚΑΙ για τον Συμεωνίδη) πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τους γονείς – παράγοντες των οποίων τα παιδιά ακολουθούν τα ίδια μονοπάτια. Νομικά δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, ηθικά υπάρχει.

– Το Δ.Σ. του ΣΕΔΚΑ αποφάσισε να προσφέρει στην κριτή Μαρία Καλκάνη το συμβολικό ποσό των 200 ευρώ, ως πράξη συμπαράστασης στο ατυχές γεγονός πυρκαγιάς, που υπέστη το σπίτι της.