Υπάρχει ένας διαιτητής ο οποίος “κόπηκε” από την ΟΔΚΕ. Κι ίσως αυτή η κίνηση είναι η καλύτερη που έχει κάνει η ομοσπονδία στις φετινές αξιολογήσεις, αλλά κι αυτή η τοποθέτηση… αξιολογείται.

Δεν είναι διεθνής διαιτητής, δεν είναι από αυτούς που αν δεν εμφανιστεί σε γήπεδο θα… αλλάξει η πολικότητα της γης. Κάποιοι λένε (δεν γνωρίζουμε κι ισχύει μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου το τεκμήριο αθωότητας και γι’ αυτόν) ότι είναι ύποπτος για… ατασθαλίες.

Αν όντως κουβαλάει τέτοιο βάρος (είπαμε, δεν γνωρίζουμε και διατηρούμε το τεκμήριο της αθωότητας υπέρ του) ορθώς αποπέμφθηκε από τον χώρο. Και θα έπρεπε όλοι να συμφωνούν, όλοι να επικροτούν την κίνηση της ΟΔΚΕ.

Αυτό που συμβαίνει, όμως, δεν έχει προηγούμενο. Θύελλα συμπαράστασης από συγκεκριμένους παράγοντες (και όχι συναδέλφους του), οι οποίοι δεν ανήκουν καν στον ίδιο σύνδεσμο, ώστε να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Αν ξέρουν κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους, να το πουν, να μην υπάρχουν και σκιές.

Αλλά ατάκες του στυλ “δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο, αν καρατομηθεί ο…” μας οδηγούν σε άλλες σκέψεις. Γιατί, αν όντως υπάρχει θέμα ατασθαλιών από την πλευρά του διαιτητή, προφανώς δεν θα τις έκανε μόνος. Κάποιοι -με τον έναν ή άλλον τρόπο- είχαν συμμετοχή.