Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα βρεθεί στην Βέροια, τον τόπο καταγωγής του, το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου και θα είναι το κεντρικό πρόσωπο τόσο στην κοπή της πίττας του Φίλιππου Βέροιας, όσο και σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η σχετική ανακοίνωση για την κοπή της πίττας:

«Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Άρης Γεωργιάδης» στην Ελιά η Ακαδημία μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας (όλα τα τμήματα) θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης θα είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής ένας απο τους μεγαλύτερους αθλητές μπάσκετ, ένας από τους παίκτες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Η ανακοίνωση για το φιλανθρωπικό ματς:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας διοργανώνει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος στο ΔΑΚ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ», τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, ώρα 6μ.μ..

Πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί βράβευση του Βεροιώτη αθλητή Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά του στο άθλημα, καθώς επίσης και των παικτών που συμμετείχαν με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας τις δεκαετίες ‘80 & ‘90 στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Γενική είσοδος 5€, με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά. Το σύνολο των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί υπέρ του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΤEΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθλητές

  1. Τσαρτσαρής Κώστας
  2. Γιαννούλης Γιάννης
  3. Σιγάλας Γιώργος
  4. Γαλακτερός Νάσος
  5. Μπουντούρης Νίκος
  6. Πρέλεβιτς Μπάνε
  7. Κόμματος Νέστορας
  8. Λυπηρίδης Βασίλης
  9. Μασλαρινός Γιώργος
  10. Κωνσταντινίδης Χρήστος
  11. Μπαλογιάννης Γιώργος
  12. Λάππας Γιάννης
  13. Ρεντζιάς Ευθύμης
  14. Λιαδέλης Παναγιώτης
  15. Κακιούσης Λευτέρης
  16. Παπαδόπουλος Λάζαρος

Προπονητής: Ιωαννίδης Γιάννης».