Οι… παλιόφιλοι βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί στο παρκέ του Αλεξάνδρειου για το φιλικό των Βετεράνων θυμίζοντας στους παλιούς μερικές από τις θρυλικές στιγμές των αναμετρήσεων του παρελθόντος.

Με δηλώσεις τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι συμμετέχοντες υπερτόνισαν την αγάπη τους για την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, με τον Μάριο Μπόνι να κάνει… την έκπληξη και μιλώντας στα ελληνικά να λέει: “Θέλω να πω μόνο ευχαριστώ Θεσσαλονίκη για όλα”! Κάτι στο οποίο τον μιμήθηκε ο Ντορόν Τζάμσι δηλώνοντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε και σας αγαπώ πάρα πολύ”.

Από την πλευρά του ο Κεν Μπάρλοου ανέφερε πως “θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους εκ μέρους όλων των παικτών που ήρθαμε από όλα τα μέρη του κόσμου”, ενώ ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς προσέθεσε αναφερόμενος στον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης: “Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης υπάρχουν ακόμη και πρέπει να τις στηρίξετε”.

Ο Μίκι Μπέρκοβιτς είπε: “Κάθε φορά που έρχομαι Θεσσαλονίκη αισθάνομαι σα στο σπίτι μου”, και ο Κλιβ Λέβινγκστον αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει: Ευχάριστη έκπληξη πως γέμισε το γήπεδο και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερο μέρος στη καρδιά μου”.

Τέλος, ο Γιώργος Σιγάλας δήλωσε πως “μέσα στο γήπεδο ήρθαν μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ και τους ευχαριστώ όλους”, με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα να καταλήγει λέγοντας: “Όλοι θέλαμε να έρθουμε εδώ. Όλοι έχουμε νιώσει πως η Θεσσαλονίκη είναι ένα ιδιαίτερο μέρος”.