Την Τετάρτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το μεγάλο φιλικό που διοργανώνουν οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς για τους φιλάθλους του μπάσκετ όμως, θα υπάρξουν τέσσερις απουσίες. Εκτός του Ντέιβιντ Ίνγκραμ, η απουσία του οποίου ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες μιας και δεν μπορεί λόγω δικαστικής διαμάχης να φύγει από τις ΗΠΑ, απόντες θα είναι και οι Τάρπλεϊ, Μπλάκμαν και Σούμποτιτς.

Ο Ρόι Τάρπλεϊ, παρότι έχει παραλάβει εδώ και περίπου 10 ημέρες τα εισιτήριά του, δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και η απουσία του είναι σχεδόν σίγουρη. Ο Ρολάντο Μπλάκμαν, δεν μπορεί να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας προβλήματος υγείας της γυναίκας του, ενώ ο Λευτέρης Σούμποτιτς δε θα αγωνιστεί επίσης, αφού η μητέρα του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το παρών θα δώσουν πάντως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, εκ των οποίων οι Ρίβερς, Τζόουνς, Μοράλες, Τζάμσι, Μπέρκοβιτς, όπως κι ο προπονητής Σβι Σερφ, αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη.