Νέα σελίδα στην καριέρα του γράφει ο Τεό Λιάκος, με το νεαρό, ελπιδοφόρο προπονητή να αναλαμβάνει τις τύχες του Κεραυνού Λάρισας, της ομάδας από την οποία γεννήθηκε το μπασκετικό ταλέντο του Βασίλη Σπανούλη. Ο Λιάκος συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την προοπτική που του δίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«Η ομάδα μας Α.Ο. Κεραυνός Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του Τεο Λιάκου σαν πρώτο προπονητή με άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Πάκα για το υπόλοιπο της σεζόν .

Ο Τεο Λιάκος μέχρι πρότινος παίχτης της ομάδας μας και πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Ολύμπια διαθέτει δίπλωμα προπονητή Γ΄ κατηγορίας .

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας του ευχόμαστε καλή επιτυχία.»

 

Η δήλωση του νέου προπονητή της ομάδας:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είσαι Προπονητής στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας. Μια ομάδα που έβγαλε τόσους μεγάλους παίχτες με πρώτο και καλύτερο τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη .

Εύχομαι να φανώ αντάξιος έστω και στο ελάχιστο στους προκατόχους μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Πάκα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους »