Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας ευχαρίστησε μέσω των social media της τον αθλητή της Γιώργο Ρότσα για την προσφορά του στο σύλλογο, καθώς ο πολύπειρος αθλητής έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την ενεργό δράση. 

Στην τελευταία σεζόν με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, ο Ρότσας αποτέλεσε τον βασικό “πυλώνα” του συλλόγου, καθώς μέτρησε  12,1 πόντους 2,4 ριμπάουντ, 2,4 κλεψίματα, 1,5 ασίστ και διέθετε ποσοστό της τάξεως του 40% περίπου από τη γραμμή των 6,75 μέτρων. 

Δείτε την ευχαριστήρια ανκοίνωση της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας για την αποχώρηση του Γιώργου Ρότσα από την ενεργό δράση και το σύλλογο αντίστοιχα:

“Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας, σεβόμενη την απόφαση του Γιώργου Ρότσα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θέλει και δημοσίως να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα!!!Ο Γιώργος Ρότσας αποτελούσε κόσμημα για το ρόστερ της ομάδας μας, τόσο για την αγωνιστική του συνέπεια όσο και για την εν γένει εξωαγωνιστική συμπεριφορά του. Στην τελευταία σεζόν με την ομάδα μας, ήταν ο κορυφαίος παίχτης, με μέσο όρο 12.1 πόντων, 2.47 ριμπάουντ, 2.47 κλεψίματα, 1.53 ασίστ, βαθμολογούμενος με 13.56 στο σύστημα αξιολόγησης ranking. Ολοκλήρωσε την τελευταία μπασκετική σεζόν του, με φοβερά ποσοστά ευστοχίας έχοντας 52/132 τρίποντα και ποσοστό 40%, όντας ο κορυφαίος σουτέρ της ομάδας μας.
Ο Γιώργος Ρότσας, αποτελεί ένα κεφάλαιο για το μπάσκετ της περιοχής μας, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ομάδες Ηρακλή, Ελευθερούπολη, Μακεδόνες και Αστέρα, για αυτό και άνθρωποι με τις ηγετικές δεξιότητες και τον χαρακτήρα του Γιώργου, θα είναι ευπρόσδεκτοι να υπηρετήσουν το άθλημα από οποιαδήποτε πόστο!!!”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου: