Μετά την ανακοίνωση του Δήμου Ντικούδη πως στηρίζει τον Βαγγέλη Λιόλιο στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τώρα και ο Κώστας Τσαρτσαρής θα βρεθεί στο πλάι του στις επερχόμενες εκλογές.

Με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας με την Εθνική Ελλάδος και αθλητής “σύμβολο” για τον Παναθηναϊκό, Κώστας Τσαρτσαρής, έκανε γνωστή την επιθυμία του να στηρίξει τον Βαγγέλη Λιόλιο και εξήγησε τους λόγους που το κάνει.

Αναλυτικά ο Τσαρτσαρής δήλωσε:

“Όπως όλοι γνωρίζετε, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης . Η προσφορά της τωρινής διοίκησης, υπήρξε για πολλά χρόνια καθοριστική για την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα.
Ήρθε όμως, η στιγμή για αλλαγή.
Για νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, ανασύνταξη και ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα, ωστε να δούμε και πάλι το Μπάσκετ μας εκεί που του αρμόζει.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Από την μία η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ μέσω του Προμηθέα Πατρών και της πρωτοποριακής Ακαδημίας του. Από την άλλη η επιχειρηματική του εμπειρία που είναι απαραίτητη στην διοίκηση μιας ομοσπονδίας και σε συνδυασμό που με το ξεκάθαρο και ρεαλιστικό πλάνο του για την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ, έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου να στηρίξω την προσπάθειά του και να είμαι στο πλευρό του.
Ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στο μπάσκετ, τα εφόδια που αποκόμισα κι εγώ από αυτό, από την πρώτη μέρα που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στην Βέροια, μέχρι την τελευταία της επαγγελματικής μου καριέρας.
Καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Όπως όλοι γνωρίζετε, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης . Η…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Tsartsaris στις Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020