Ο Δημήτρης Γεροφώτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Σίμου Συρόπουλου στον πάγκο του Παναθλητικού, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα την Παρασκευή(3/6).

Ως άμεσο συνεργάτη θα έχει τον Νίκο Σαριδάκη, ενώ στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα παραμείνουν οι Πόλυς Λαζαρίδης και Ηλίας Κουγιουμτζίδης.

Η ανακοίνωση του Παναθλητικού:

«Η διοίκηση του Παναθλητικού Πειραματικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γεροφώτη. Με τον Δημήτρη Γεροφώτη, η διοίκηση του συλλόγου «έδωσε τα χέρια» τη Δευτέρα το βράδυ (30/05) και την Παρασκευή (03/06) ο coach θα κάνει την 1η προπόνηση με τους παίκτες της ομάδος και τους παίκτες που είναι υπό δοκιμή και θα έχει την ευκαιρία να δει το υλικό της ομάδος μέσα στο γήπεδο. Ο coach κατά το παρελθόν ήταν στον πάγκο του Θερμαϊκού Θέρμης, Χαλκηδόνας, Ερμή Λαγκαδά και Αιγινιακού, ομάδες με παρουσία σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική. Την περσινή χρονιά κάθισε στο πάγκο της νέας ομάδας του Δυόσμου, τη ΔΕΚΑ.

Coach καλώς ήρθες στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είσαι μαζί μας για πολλά χρονιά, γιατί εμείς δεν συνηθίζουμε να αλλάζουμε συχνά προπονητές. Διπλά στον έμπειρο coach θα είναι άλλη μια σοβαρή προσωπικότητα στο χώρο του basket και εννοούμε τον γνώριμό μας Νίκο Σαριδάκη, με μεγάλη καριέρα ως παίκτης του Μακεδονικού και με σημαντική παρουσία σε αρκετούς πάγκους ομάδων, ενώ οι Πόλυς Λαζαρίδης και Ηλίας Κουγιουμτζίδης θα παραμείνουν στις θέσεις τους και θα πλαισιώσουν το staff του αντρικού τμήματος. Με εκτίμηση, η διοίκηση του συλλόγου».