Σε ρυθμούς Πρωταθλήματος & Κυπέλλου άρχισε να κινείται η μπασκετική παρέα του WABL μετα την διεξαγωγή των κληρώσεων της West Attica Basket League και West Attica Basket Cup, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο Karma Cafe στην Ελευσίνα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι, προπονητές και παίχτες των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωταθλήμα και άνθρωποι του μπάσκετ της Δυτικής Αττικής.

Ο Πρόεδρος της διοργανώτριας Sport And Cultural Avtivities, κ. Αντώνης Χαϊμαλάς, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ανέφερε:

“Φίλες και φίλοι, καλώς ήρθατε στην κλήρωση του 2ου πρωταθλήματος West Attica Basket League και του κυπέλλου West Attica Basket Cup. Το πρωτάθλημα μας προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα ξεχωριστή ταυτότητα και αξιοσημείωτη δυναμική. Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε μαζικά ένα προσιτό, οργανωμένο, δίκαιο, ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρωτάθλημα μπάσκετ σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων ή της δυναμικότητας τους, και έτσι να μαζέψουμε σε μια μεγάλη μπασκετική παρέα όλους τους φίλους του μπάσκετ της Ελευσίνας και ευρύτερα της Δυτικής Αττικής. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ελευσίνας και την διοίκηση του ΠΑΚΠΠΑ για την βοήθεια που μας παρέχουν ώστε να υλοποιηθεί το πρωτάθλημα μας. Ελπίζουμε στο μέλλον και άλλοι Δήμοι να συνεισφέρουν σε αυτό με την διάθεση γηπέδων. Όλοι εμείς στο West Attica Basket League επιθυμούμε ένα πρωτάθλημα υγιές και ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα. Ο διπλασιασμός των ομάδων σε σχέση με πέρσι είναι ο καλύτερος οιωνός. Αν κάτι μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να το πετύχουμε”

Στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση με τους παρευρισκόμενους να φεύγουν στο τέλος με τις καλύτερες εντυπώσεις από την οργάνωση κι ευχές για καλή αγωνιστική περίοδο.

Για να δείτε την κλήρωση της 1ης Αγωνιστικής αλλά και φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ