Σήμερα (24/04) στις 16:00, ο Στέφανος Δέδας θα είναι ο καλεσμένος του Σύνδεσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης  στο διαδικτυακό σεμινάριο προπονητικής.

Ο coach Δέδας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή. Στη συνέχεια αλλά και στον ίδιο ρόλο βρέθηκε στην ομάδα της ΜΕΝΤ, τον Ηρακλή, το Ρέθυμνο και τις χρονιές από το 2007 μέχρι και το 2009 βρέθηκε για πρώτη φορά στο “τιμόνι” του ΟΦΗ ως head coach.

Στη συνέχεια πέρασε ξανά στο ρόλο του βοηθού για αρκετά χρόνια σε ομάδες όπως η Εθνική Σλοβενίας, ο Άρης, η  Spartak Saint Petersburg και η Gaziantep. Έπειτα από το 2017 μέχρι και την προηγούμενη χρονιά που μας πέρασε βρέθηκε στον πάγκο της Bahçeşehir Koleji ως πρώτος προπονητής και φέτος βρέθηκε στο “τιμόνι” της Hapoel Holon.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός φέτος με την ομάδα από το Ισραήλ χωρίς να διαθέτει κάποιο ισχυρό μπάτζετ, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα μέχρι και τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από ομάδες όπως η Maccabi Rishon, η Hapoel Jerusalem και φυσικά η Maccabi Tel Aviv.

Ο τεχνικός της Hapoel Holon θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και να προσφέρει την εμπειρία του για γνώση των νέων συναδέλφων του και όχι μόνο. Ο Δέδας θα αναλύσει ένα ξεχωριστό θέμα σήμερα. Το λεγόμενο “small ball” όσον αφορά την επιθετική προσέγγιση από έναν προπονητή. 

Δείτε τη δημοσίευση του ΣΕΠΚ: