Ήταν όλοι τους εκέι…

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι του αδικοχαμένου Γιάννη Βούλγαρη έδιεξαν ότι δεν τον ξεχνούν, και μαζί με την οικογένεια του που ταξίδεψε από την γενέτειρα του, την Κέρκυρα βρέθηκαν στο κλειστό του Μετς ώστε να τιμήσουν στην μνήμη του. Από την μία βρέθηκαν οι φίλοι του, με πρωτεργάτες τους τότε συμπαίκτες του Νίκο Βούλγαρη, Αλέξη Τσακιρίδη, Δημήτρης Χριστόδουλος, Άρης Ταταρούνης και προπονητή του τον τότε προπονητή του Παγκρατίου, Άρη Λυκογιάννη, ενώ αγωνίστηκαν οι Γιάννης Κρητικός, Γιάννης Τσολάκης, Αλέξαδνρος Άνθης, Θανάσης Τζέμης, Βαγγέλης Κουκουράβας και Αλέξης Τόλιας. Στον πάγκο βρέθηκαν ο προνητής και συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη στο Παγκράτι, Θεόφιλος Μπεκές, αλλά και ο Άγγελος Συριστρατίδης.

filoi giani voulgari-filiko-2015-znto sto telos

Μεγάλα ονόματα έκανα την τιμή να συμμετάσχουν από την ομάδα του ΠΣΑΚ, όπως οι Γιάννης Καλαμπόκης, Φώτης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Καυκής, Γιώργος Τσιάκος, Γιάννης Δημάκος, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Κώστας Μαχαίρας, Νίκος Ψυλέας, Θοδωρής Ασημακόπουλος, Σπύρος Παναγιωταράς και Αλέκος Μπάρδας. Προπονητής ήταν ο Σπύρος Σταθούλης, ο άνθρωπος που ήταν ο πρώτος προπονητής του Γιάννη Βούλγαρη στο Παγκράτι, μαζί με τον Ηλία Στρατικόπουλο.

filoi giani voulgari-filiko-2015-enos leptou sigi

Το παρών έδωσε η διοίκηση του Παγκρατίου, με παρουσία του προέδρου της, Θοδωρή Σχίζα, αλλά και τους Ηλία Δουλαβέρη, Ηλία Καλφακάκο, αρκετός κόσμος, και φυσικά ο θρυλικός φροντιστής «Γκας», του οποίου ο Γιάννης Βούλγαρης αποτελούσε το αγαπήμένο παιδι, και είναι η αίτια που η μνήμη του κάθε χρόνο μένει ζωντανή. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην αδελφή του αδικοχαμένου, πλακέτα την οποία δώρισε ο τότε πρόεδρος των «ροσονέρι», Φώτης Αθανασόπουλος. Επίσης, παρών ήταν ο προπονητής του ΑΟ Παγκρατίου, Ντίνος Καλαμπάκος και ο γνωστός φροντιστής (Νήαρ Ήστ, Πανελευσινιακός,) Γιώργος Σόμπολας.

gus-adelfi vulgari-2015-filiko

Για την ιστορία η ομάδα του ΠΣΑΚ νίκησε τους φίλους του Γιάννη Βούλγαρη με 113-96, με το αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

gus-plaketa-filiko gia voulgari-2015

ΦΙΛΟΙ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΠΣΑΚ 96-113

Δεκάλεπτα: 16-27, 49-58, 67-88, 96-113

Διαιτητές: Κάρδαρης – Κατσιμάρδος

Φίλοι Γιάννη Βούλγαρη (Λυκογιάννης): Κρητικός 3 (1), Τσολάκης 10 (2), Ταταρούνης 9, Βούλγαρης 15 (3), Τσακιρίδης 14 (4), Άνθης 20 (4), Τζέμης 7 (1), Κουκουράβας 10 (2), Τόλιας 2, Χριστόδουλος 6.

ΠΣΑΚ (Σταθούλης – Στρατικόπουλος): Τσιάκος 7, Καλαμπόκης 13 (3), Ιωάννου 5, Βασιλόπουλος 14 (4), Καυκής 7 (1), Δημάκος 11 (2), Σακελλαρίου 11 (1), Μαχαίρας 11, Ψυλέας 9 (1), Ασημακόπουλος 11, Παναγιωταράς 6, Μπάρδας 8 (1).

filoi giani voulgari-filiko-2015-enos leptou sigi1

likogiannis-bekes-siristratidis-filiko vulgari-2015

stathulis-stratikopoulos-sobolas-filiko gianni vulgari-2015

plaketa-filiko gia voulgari-2015