Ο Ίωνας Βόλου “χτίζει” νεανικό ρόστερ για την επόμενη χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ένα ρόστερ που θα ηγηθεί και ένας νεαρός προπονητής. Ο λόγος για τον Στέλιο Τσαβέ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βόλου και θα κοουτσάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής σε ανδρικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Τσαβέ. Ο Κοουτς Στέλιος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το μπάσκετ. Ασχολείται χρόνια με τμήματα υποδομής, όντας τα τελευταία πέντε στα τμήματα του Γ.Σ. Βόλου. Επίσης, ως αθλητής έχει μακρά πορεία στα γήπεδα σε ομάδες υψηλού επιπέδου, ξεχωρίζοντας για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Ο Ίωνας Βόλου θα είναι η πρώτη ομάδα αντρικού που αναλαμβάνει ο κόουτς Τσαβες. Ο σύλλογός μας, αποδεικνύει ότι εκτός από τους νέους αθλητές στηρίζει και τους νέους προπονητές. Θα είμαστε όλοι στο πλευρό του κόουτς Τσαβε για ό,τι χρειαστεί. Καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ίωνα, Στέλιο. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».