Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε αλλαγή ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα και αναβολές 2 αγώνων.

 

Συγκεκριμένα, το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Α2 κατηγορία ανάμεσα σε Ψυχικό και Αμύντα αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις των γηπεδούχων. Επιπλέον, στη Γ’ Εθνική ανακοινώθηκαν επίσης 2 αναβολές αγώνων. Τα παιχνίδια του 1ου ομίλου Δίων Κυπαρισσεύς – Ήφαιστος/Αχιλλέας και Γλαύκος – ΣΔΥ Τρίπολης αναβάλλονται, διότι υπάρχουν διάφορες καταγγελίες οι οποίες διερευνώνται από την ομοσπονδία.

 

Όσον αφορά τον αγώνα όπου υπάρχει αλλαγή ώρας, για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο φορμαρισμένος Άρης Νίκαιας (4 σερί νίκες) θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΝΕ Μεγαρίδος την Κυριακή στις 19:00 και όχι στις 17:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω κωλύματος του γηπέδου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

 

«Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλητές του Σωματείου ΑΕ Ψυχικού, ο αγώνας ΑΕ Ψυχικού – ΑΟ Αμύντας για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 09/04 αναβάλλεται.

-Οι αγώνες ΓΑΕΤ Δίων ο Κυπαρισσεύς – Ήφαιστος Αχιλλέας ΣΦΑ και ΑΟ Γλαύκος – ΣΔΥ Τρίπολης για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών (1ος Όμιλος) της 10/4, αναβάλλονται επ’ αόριστον μετά από καταγγελία η οποία διερευνάται από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ.

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου ο αγώνας ΓΝΟ Άρης Νικαίας – ΝΕ Μεγαρίδος για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 10/04, αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί  ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μ. Λοΐζος”».