Μετά από 12 χρόνια σταθερής παρουσίας στην ομάδα, η κοινή σχέση των Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και Χάρη Αποστολίδη έφτασαν στο τέλος τους, όπως ανακοίνωσε η αρμάδα της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε πως κατά τη φετινή σεζόν, η Αναγέννηση τερμάτισε στην 6η θέση της Α’ ΕΚΑΣΘ συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς σε 24 αγώνες μετρώντας 13 νίκες και 11 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Έλυσε την συνεργασία του με την Αναγέννηση Νέου Ρυσιου ο μέχρι πρότινος επιτυχημένος Προπονητης του Ανδρικού Χαρης Αποστολιδης.

Θέλουμε σαν Διοίκηση του Συλλόγου να τον ευχαριστήσουμε για όλα αυτά τα χρόνια για την προσφορά του στον σύλλογο και μπορεί στον μέλλον να ξαναβρεθούμε, του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κανει».

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χάρης Αποστολίδης:

«Μετά από 12 χρόνια γόνιμης παρουσίας μου στην ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος της προπονητικής μου καριέρας που εμπεριέχει ίσως τα καλύτερα μου χρόνια και πολλές εμπειρίες ζωής.

Συνάντησα στην ομάδα μας, σπουδαίους και ικανούς ανθρώπους (αθλητές-συνεργάτες-παράγοντες) με στόχο να χτίσουμε μια ομάδα από το μηδέν.

Ξεκινώντας από τις υποδομές, αργότερα με την διάκριση των εφήβων και φυσικά τις δυο ανόδους και τα πρωταθλήματα από την Γ στην Α κατηγορία της ΕΚΑΣΘ. Με σεβασμό , αξιοκρατία, προσφορά, με συλλογική δουλειά για την πρόοδο της ομάδας μας.

Ο κύκλος έκλεισε και ήταν ολοστρόγγυλος ,σχεδόν τέλειος, όποτε κάπου εδώ πρέπει να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας καθώς και την μακροχρόνια συνεργασία μας. Από μεριάς μου έδωσα τα πάντα.

Παραδίδω την ομάδα μας στο υψηλότερο σκαλί, της μέχρι τώρα ιστορίας της και είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε αναπτύξει μια δυναμική, έτσι ώστε η διαδοχή κατάσταση να την οδηγήσει ακόμα υψηλότερα.

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή και οι δεσμοί μας θα παραμείνουν ισχυροί.

Σας ευχαριστώ για όλα».