Την απόκτηση του Μάριου Μπορίνου ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Σκίαθου, ομάδα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο coach βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου τις τελευταίες 4 σεζόν.

Ο Μπορίνος έχει καταφέρει σε δώδεκα χρόνια προπονητικής καριέρας να πετύχει πέντε ανόδους, γεγονός που αποδεικνύει τις ικανότητες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Σκιάθου: 

«Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή Μάριο Μπορίνο! Ο coach βρισκόταν εννέα χρόνια στη γυναικεία ομάδα της Τερψιθέας Γλυφάδας, με την οποία κατάφερε από το τοπικό της ΕΣΚΑΝΑ να ανέβει στην Α’ Εθνική και μάλιστα δύο φορές. Τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και για δύο μήνες στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Συνολικά έχει καταφέρει, στα δώδεκα χρόνια, πέντε ανόδους. Με αυτήν την κίνηση η ομάδα μας ανεβαίνει ακόμη ένα μικρό σκαλοπάτι. Καλώς ήρθες, Μάριε!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: 

«Ύστερα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με τη γυναικεία ομάδα μας και για δύο μήνες με την αντίστοιχη ανδρική, ο Μάριος Μπορίνος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο Γ.Σ. Σκιάθου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βλέπουμε στους πάγκους τον Μάριο, ένα παιδί που ήλθε άγνωστο στο Βόλο και έκανε μόνο φίλους. Καλή επιτυχία, Μάριε!».