Μία ημέρα μετά την τελετή ορκωμοσίας στο μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο μικρότερος αδερφός του Άλεξ και η μητέρα τους, Βερόνικα, επισκέφτηκαν και το προεδρικό μέγαρο. Εκεί τους περίμενε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας τους.

Το γεγονός όμως ότι οι Αντετοκούνμπο καθυστέρησαν στο προγραμματισμένο ραντεβού τους, υποχρέωσε τον σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks να απολογηθεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η αιτία; Έκανε baby sitting!

«Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Έπρεπε να τους μαζέψω όλους, έχω και τα μωρά, κάνω baby sitting, έχω και προπόνηση. Έκανα προπόνηση στις 8.30 το πρωί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κ. Σακελλαροπούλου.

«Ευχαριστούμε που μας έχετε εδώ. Πάντα ήμασταν Έλληνες, μεγαλώσαμε εδώ, ξέρουμε να μιλάμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε απλά μία σφραγίδα. Πάντα θεωρούμε εδώ την πατρίδα μας», πρόσθεσε ο “Greek Freak”.

«Έρχομαι εδώ, φέρνω τους γιους μου, την κοπέλα μου, την οικογένειά μου. Εδώ περνάμε τα καλοκαίρια μας. Απλά δουλεύω στην Αμερική, παίζω μπάσκετ, Θα πάμε και αύριο στην ακαδημία στα Σεπόλια, να δούμε τα παιδιά».