Ο Πάρης Μαραγκός, εδώ και 5 χρόνια αγωνίζεται στην Αμερική και στο κολλεγιακό πρωτάθημα. πλέον όμως είναι η ώρα να επιστρέψει! Ο 22χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές, “ψηλός” μετά από μια εξαιρετική για εκείνον σεζόν, δεν μπόρεσε να προκριθεί στο “Martch Madness” και πλέον ο Πάρης σκέφτεται μόνο την αποφοίτηση του (9/5) και την επιστροφή του στα… πάτρια εδάφη (το αργότερο 12/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog, ο Μαραγκός ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει κάποιες προτάσεις ομάδων, με τον ίδιο να θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα υψηλού, δηλαδή ομάδα που να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τέτοια πρόταση υπάρχει από το εξωτερικό και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να γίνει γνωστό το τι θα αποφασίσει ο Πάρης.

Ο παίκτης είχε μπει στο στόχαστρο της Καβάλας στα μέσα Φεβρουαρίου, με το basketblog να σας ενημερώνει πρώτο για τον λόγο που δεν καρποφόρησε αυτό το “φλερτ“.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο το οποίο αναλύει τις ικανότητες του Πάρη Μαραγκού, δείχνοντας μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στα παρκέ…