Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία που αναγκάστηκαν να υποστούν τρεις αποστολές ομάδες που ταξίδευαν με αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Συγκεκριμένα οι αποστολές της ΑΕΚ, του Φάρου Κερατσινίου και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ατρόμητου επιβιβάστηκαν στην πτήση της Aegean που ήταν προγραμματισμένη στις 23:50 το βράδυ του Σαββάτου (16/1) για να πετάξει προς Αθήνα.

Νωρίτερα είχε ματαιωθεί η πτήση της Ryanair, με την πτήση να μετατίθεται για τις 00:20, και την επιβίβαση να γίνεται κανονικά. Ωστόσο στις 2 μετά τα μεσάνυχτα η αποστολή αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, καθώς ο πιλότος ήταν αδύνατο να προσγειώσει το αεροπλάνο στο «Ελ.Βενιζέλος», ενώ την της προσπάθειας για προσγείωση ήταν τόσο έντονες οι αναταράξεις, που επικράτησε πανικός, με τους επιβάτες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τον τρόμο τους.

Εντέλει το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Θεσσαλονική, με τους παίκτες του Φάρου, παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι τους ανέφεραν ότι ο καιρός βελτιώθηκε και η πτήση μπορεί να προγραμματιστεί, προτίμησαν να μεταβούν με τρένο στην Αθήνα, ενώ όπως ανέφερε ο υπεύθυνος τύπου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, η πτήση της Ένωσης προσγειώθηκε κανονικά στο «Ελ.Βενιζέλος».

Στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την αντίδραση του Νίκου Αγγελόπουλου, ο οποίος φιλάει το έδαφος, από την στιγμή που ξαναπάτησε σε αυτό.

aggelopoulos-ptisi