Mία δυσάρεστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί του Σαββάτου, καθότι έφυγε από την ζωή το επί χρόνια μέλος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης. Ο 75χρονος παράγοντας ήταν ιδρυτικό μέλος του ΕΣΑΚ την περίοδο 1992/93, την ώρα που πήρε σύνταξη από τα καθήκοντα του ως αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας τον Ιανουάριο του 2022.

Τα συλληπητήρια της ΕΟΚ:

“Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο.

Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Tα συλληπητήρια της ΑΕΚ:

Σοκ. Θλίψη. Πόνος.
Ο Γιώργος Κονδύλης, ακάματος εργάτης του αθλήματος, από τα ιδρυτικά στελέχη της ΕΣΑΚ (του ΕΣΑΚΕ), γενικός διευθυντής επί 30ετία, η «ψυχή» του επαγγελματικού μπάσκετ, έφυγε από τη ζωή, νικημένος από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Άξιος και δίκαιος συνεργάτης.
Σπάνια προσωπικότητα, με ανεπιτήδευτη απλότητα, ευγένεια και καλοσύνη, σε καιρούς χαλεπούς, που απαιτούν πάντα αφοσίωση και κύρος για τα σπουδαία.
Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος συμπάσχουν στον θρήνο για τον αιφνίδιο χαμό του και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.
Καλό κατευόδιο, Γιώργο Κονδύλη.