Με στόχο τη στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς αθλητές ως επί το πλείστον, η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας προχώρησε στην απόκτηση δύο αθλητών από την ομάδα της Ελευθερούπολης. Ο λόγος για τους Μανώλη Γεωργούδη και Βλαδίμηρο Φιλινκαρίδη.

Ο Γεωργούδης είναι είναι 17 ετών, έχει ύψος 2,01 και καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ. Από την άλλη, ο Φιλινκαρίδης είναι εξίσου 17 ετών, έχοντας ύψος 2,05 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Οι δύο αθλητές σκοπεύουν να ανακτήσουν όσες περισσότερες “εικόνες” και εμπειρίες είναι δυνατόν για το μέλλον τους, στελεχώνοντας φέτος τόσο το ανδρικό, όσο και το εφηβικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας φέτος υπενθυμίζουμε πως τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ πίσω από την ΑΕ Κομοτηνής και τον Αρίωνα ΓΑΣ Ξάνθης με ρεκόρ 12-6 και ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας:

“Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας, πίστη στο πλάνο της για στελέχωση του ανδρικού τμήματος με νεαρούς αθλητές, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των 17χρονων Γεωργούδη Μανώλη και Φιλινκαρίδη Βλαδίμηρου, για το ανδρικό και το εφηβικό τμήμα.
Πρόκειται για δύο ταλαντούχους νεαρούς αθλητές, εξαιρετικούς χαρακτήρες, που αγωνίζονταν στον Γ.Σ.Ελευθερουπολης. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αγίας Βαρβάρας και τους ευχόμαστε να έχουν μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να αποκτήσουν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες!!!
Ευχαριστούμε τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής”.

Δείτε την ανακοίνωση της Ελευθερούπολης:

“Δανεικοί στην Αγία Βαρβάρα”
“Ανακοινώνουμε την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο των Μανώλη Γεωργούδη και Βλαδίμηρου Φιλινκαρίδη στην Αγία Βαρβάρα.
Οι δύο ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές παραχωρήθηκαν προκειμένου να πάρουν εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις: