Μία νέα εποχή άρχισε για το ελληνικό μπάσκετ με την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ. O νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει ένα συγκεκριμένο όραμα για το ελληνικό μπάσκετ, το έχει τονίσει, ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα του για την επόμενη τριετία και από εδώ και πέρα θα μιλήσουν τα έργα…

Πώς θα το κάνει αυτό; Πώς θα ενώσει ξανά το μπάσκετ με την κοινωνία; Πώς θα το βάλει ξανά στα σπίτια όλων; Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΟΚ και μέλος του ΔΣ, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, μίλησε για το σχέδιο της νέας Ομοσπονδίας στο σάιτ gazzetta.gr…

«Δουλεύουμε εντατικά πάνω σε ένα σχέδιο δράσης για τη στρατηγική εξωστρέφειας, με αξιοποίηση όλων των σύγχρονων εργαλείων επικοινωνίας και marketing. Ο πλούτος του ελληνικού μπάσκετ είναι τεράστιος αλλά δεν έχει αναδειχθεί ούτε έχει επικοινωνηθεί σωστά. Είναι χαρακτηριστικό πως τα κύπελλα των εθνικών επιτυχιών δεν έχουν βγει ποτέ εκτός γραφείων ΕΟΚ», τόνισε αρχικά ο κ. Ασημακόπουλος.

«Πλέον θα εστιάσουμε στην εξωστρέφεια και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για το ελληνικό μπάσκετ. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που απαιτεί σκληρή δουλειά, όμως όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε η ενότητα είναι βασική παράμετρος της λειτουργίας του μπάσκετ όπως έχει επισημάνει ο κ. Λιόλιος.

Το άθλημα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κοινωνία. Μέλημα μας είναι όχι απλώς να ξαναδώσουμε στο άθλημα νέα ώθηση αλλά να είναι στο επίκεντρο της κοινωνίας και να αναδείξουμε τις αξίες εκείνες που το χαρακτηρίζουν και το έκαναν το αγαπημένο όλων των Ελλήνων. Να κάνουμε πάλι την κοινωνία μέρος του παιχνιδιού και όχι παρατηρητή».

Πηγή: gazzetta.gr