Στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ υποβιβάστηκε μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Σπαρτιατικός, ο οποίος ωστόσο κινείται ώστε να καταφέρει να κερδίσει άμεσα την επάνοδο του στις Εθνικές κατηγορίες. Για αυτό το σκοπό απέκτησε τον εξαιρετικό γκαρντ Ιωσήφ Μπούσι, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε εντυπωσίασε στην Φ.Ε.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του Σπαρτιατικού ΓΣ ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Ιωσήφ Μπούσι από την Φ.Ε.Α.
Η ομάδα έχει ως στόχο την επιστροφή στην Γ’Εθνική γι’ αυτό κιόλας θέλει την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς.
Ο 23αχρονος γκαρντ που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη ΦΕΑ πλέον θα μεταβεί στην Σπάρτη με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ο ύψους 1μ.85εκ. καλαθοσφαιριστής ήταν δεύτερος σκόρερ της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής με 283 πόντους. Φυσικά οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί καθώς εξετάζονται παίκτες από τοπικές Ενώσεις και οι ανακοινώσει δεν σταματούν».

«Να ανταποδώσω τα μέγιστα»

Ο Ιωσήφ Μπούσι αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Σπαρτιατικό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στον Σπαρτιατικό που είναι μια ομάδα ιστορική, με ανθρώπους από πίσω που την στηρίζουν πάρα πολύ σε όποια φάση και αν βρίσκεται. Με κέρδισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή και με εμπιστεύτηκαν έτσι και εγώ με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τα μέγιστα» ανέφερε ο νεαρός άσος.