Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Α2 ΕΣΚΑΗ ανάμεσα στην ομάδα του Πύργου 99 και του ΝΕΟ Ληξουρίου, στο οποίοι επιβλήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 64-61, με παίκτη των γηπεδούχων να γρονθοκοπεί στο φινάλε τον  δεύτερο διαιτητή, και να αποχωρεί, με τον διαιτητή να πέφτει αναίσθητος στο έδαφος, με βάσει τα όσα είχε αναφέρει και το «iliaoikonomia.gr».

Πλέον, Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η επέβαλε ποινές στους εμπλεκόμενους, με τον αθλητή των γηπεδούχων να τιμωρείται με 24 αγωνιστικές, ενώ αναμένεται να κληθεί σε απολογία η ομάδα του Πύργου 99.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η έκανε δεκτές της εισηγήσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος και επέβαλε στους αθλητές που κρατήθηκαν τα δελτία τους τις παρακάτω ποινές :
ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ( ΑΓΣ ΠΥΡΓΟΣ 99 ) την ποινή αποκλεισμού των 24 αγωνιστικών ημερών για τα γεγονότα στον αγώνα της Α2 Κατηγορίας ανδρών ΑΓΣ ΠΥΡΓΟΣ 99 – ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ στις 28/11/2015.
Για τον ίδιο αγώνα εκκρεμεί η κλήση σε απολογία του σωματείου ΑΓΣ ΠΥΡΓΟΣ 99 που θα πραγματοποιηθεί μόλις συγκεντρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται.