Στην επίθεση βρέθηκε, μέσω δήλωσής του, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο θέμα της ονοματοδοσίας του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον οποίο θεωρεί κύριο υπεύθυνο για το ζήτημα αυτό, ξεκαθαρίζοντας ότι οι διαφωνίες του, έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την επικείμενη πώληση του ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζοντάς το «Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Τα ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ωρων, στα οποία ενεπλάκη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επιβεβαιώνουν την πρόθεσή του να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησης του ΟΑΚΑ, εμπλέκοντας σε αυτή την επιχείρηση, την ιστορία της ονοματοδοσίας του.

Η δική μου θέση, που έχει εκφραστεί και στην ΕΟΕ και έχει γίνει αποδεκτή ομόφωνα, είναι ότι όπως δεν είναι δυνατόν να πωληθεί, εκχωρηθεί ή, εκποιηθεί  η Ακρόπολη, έτσι δεν είναι δυνατόν να συμβούν αυτά και για την… Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο. 

Ολα τα άλλα, είναι φτηνά τεχνάσματα, εκ του πονηρού, μέσω των οποίων κάποιοι εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς».