Τις τελευταίες μέρες δια στόματος Παναγιώτη Φασούλα υπήρξε δήλωση που κατά τα λεγόμενα της “αράχνης” σε περίπτωση νίκης του στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ θα αναμείξει στην ομοσπονδία τον Έλληνα Hall Of Famer με τα θέματα αυτής και μάλιστα ενεργά.

 Ο Νίκος Γκάλης λοιπόν σε χθεσινή του συνέντευξη σε ραδιοφωνική συχνότητα αναλυτικότερα δήλωσε: Δημοσιεύματα θέλησαν να εμπλέξουν το όνομά σου στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Νίκο, τι απαντάς; «Εγώ δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Αυτοί που θα ψηφίσουν στις εκλογές, θα κάνουν τις επιλογές τους. Εγώ θέλω ΜΟΝΟ το καλό του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύω ότι και οι πρώην συμπαίκτες μου γνωρίζουν τις ανάγκες του αθλήματος». Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Νίκος Γκάλης, μετά τόσα χρόνια, να στραφεί απέναντι σε παλιούς του συμπαίκτες; «Δεν θα τους πρόδιδα ποτέ και για κανέναν λόγο. Και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι έτσι ζω τόσα χρόνια. Αυτή είναι η δική μου στάση ζωής». Την επόμενη μέρα της ΕΟΚ, με τη νέα διοίκηση, έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τα κοινά, αν δεχθείς πρόταση; «Εγώ είμαι εδώ πάντα, για να βοηθήσω. Να βγει με το καλό η νέα διοίκηση κι εδώ είμαστε». 

 Όπως βλέπουμε από τις λίγες αλλά καλές απαντήσεις του “Gangster” του ελληνικού μπάσκετ είναι πρόθυμος και θέλει να βοηθήσει στο αύριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας όντας ενωτικός μέσω των δηλώσεων του, αφού από ότι φαίνεται το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του αθλήματος που τόσο εκείνος αλλά και άλλα τόσα εκατομμύρια Ελλήνων αγάπησαν μέσω αυτού.