Ο ΑΟ Δύμης ’07 εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε όλα τα μέλη του για τη φετινή πορεία και τονίζοντας πως παρά τις πεπαλαιωμένες πρακτικές κάποιων συλλόγων εκείνοι θα συνεχίσουν την καθαρή πορεία τους.
Αναλυτικά:

“Επιθυμούμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, τους φιλάθλους και τα μέλη του Dymi Basketball Club, που μας ακολουθούσαν σε κάθε αναμέτρηση, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας στον διοικητικό μηχανισμό του Α.Ο ΔΥΜΗΣ ΄07, που συνετέλεσαν τα μέγιστα για την υποστήριξη της φετινής αγωνιστικής μας πορείας.

Μια περίοδος γεμάτη αντιξοότητες, που όμως μας έκανε πιο ώριμους και μας έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την νοοτροπία μας εντός και εκτός γηπέδου. Συμπεριφερθήκαμε με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια απέναντι σε κάθε άλλο Αθλητικό Όμιλο, στην διοργανώτρια αρχή της Ε.Σ.Κ.Α-Η και σε κάθε φίλο του τοπικού αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης. Υπηρετώντας το αθλητικό ιδεώδες και τις αξίες που πρεσβεύουμε, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποστήριξη και την αναβάθμιση της Β’ Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Λυπούμαστε, διότι αυτή δυστυχώς δεν ήταν μια κοινή στάση απ’ όλα τα σωματεία. Έως και την ύστατη στιγμή της Β’ Φάσης, κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να πράξουν σύμφωνα με την πεπαλαιωμένη και γεμάτη μικρότητα λογική τους. Εμείς, ωστόσο, ευχόμαστε σε όλες τις προκριθείσες ομάδες καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος. Προτείνουμε σε όλους να μην ξεχνάμε τις πράξεις μας, καθώς όλοι κρινόμαστε από αυτές.

Ειδικότερα, η τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη στον όμιλο μας και η στάση, την οποία επέλεξαν να κρατήσουν κάποιοι, να γίνει μάθημα και παράδειγμα προς αποφυγή στους αθλητές των υποδομών μας.

Υπενθυμίζουμε, πως η ζωή (αθλητική ή όχι) είναι ουσιαστικά το άθροισμα των επιλογών μας. Ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07, κύριοι, επιλέγει την γνησιότητα, τον δυναμισμό και την καθαρή μαχητικότητα σε όλα τα επίπεδα και καλεί τον οποιονδήποτε ενστερνίζεται την νοοτροπία του, να σταθεί δίπλα του. Ευχαριστούμε προσωπικά τον καθένα που έμπρακτα στήριξε τα παραπάνω, γιατί “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ“.

Τέλος, ο Α.Ο ΔΥΜΗΣ ’07 αφιερώνει το αγωνιστικό έτος στον προπονητή, που έδωσε μια νέα πνοή στην νοοτροπία του σωματείου και έθεσε τα θεμέλια για την καλλιέργεια μιας γνήσιας αθλητική παιδείας. Ο ΦΑΝΗΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ήταν εξάλλου ο άνθρωπος που ήθελε να “ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ” εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και για αυτό θα μείνει πάντα χαραγμένος στην καρδιά και την μνήμη όλων στο σωματείο μας”.