Παλαιό Φάληρο και Παναγιώτης Μπερτσιάς δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά από συνάντηση του κόουτς με την διοίκηση της ομάδας. 

Ο κόουτς Μπερτσιάς καθοδήγησε το Παιδικό τμήμα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ Παίδων, με πολλά πρωτοεμφανιζόμενα στην κατηγορία παιδιά, και μέχρι την διακοπή της αγωνιστικής δράσης με ρεκόρ 12-12 βρισκόταν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα (μία νίκη πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα Play-Off).

Ο έμπειρος προπονητής έχει διετελέσει στο παρελθόν βοηθός προπονητή στην Ανδρική ομάδα της πόλης του, δηλαδή τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου στην Α2, και πρώτος προπονητής στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης (και Γυναικείου), Αστέρα Εξαρχείων (και Ανδρικού) και του Εσπέρου Καλλιθέας. Ειδικά με τους Καλλιθεώτες, κατάφερε να επαναφέρει σε τρία χρόνια το εφηβικό τμήμα του συλλόγου στην ελιτ. Αναλαμβάνοντας το από την Γ’ ΕΣΚΑΝΑ το οδήγησε στα Play-Off της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, προτού αποχωρήσει τον Δεκέμβριο του 2017.

Πλέον, αναζητά την επόμενη… πρόκληση στην καριέρα του, ενώ το Παλαιό Φάληρο έχει βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο προπονητή του Παιδικού τμήματος του.