Ο Κάδμος Θήβας, το ιστορικό σωματείο από τη Βοιωτία, μπορεί να εκκίνησε τη φετινή σεζόν απο τη Β’ ερασιτεχνική κατηγορία Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας όμως στοχεύει υψηλότερα. Στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ για την επίτευξη ενός ακόμα πιο ανταγωνιστικού συνόλου που θα είναι σε θέση να δώσει… υποσχέσεις, η διοίκηση του Κάδμου έφτασε σε συμφωνία όχι με έναν αλλά με δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κουτσούμπα και Χρήστο Κάβουρα που πρόκειται να αποτελέσουν κατοίκους Θηβών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

Τα δύο νέα αποκτήματα έρχονται να «κουμπώσουν» στα κενά του Κάδμου σε περιφερειακή και φροντ-λάιν, με τον μεν Κουτσούμπα να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και τον δε Κάβουρα στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι 32 χρονών και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών ενώ ο 26χρονος γκαρντ Χρήστος Κάβουρας αποχαιρέτησε τους Αγίους Αναργύρους και την τοπική ομάδα. Όπως προκύπτει, ο Κάδμος ενισχύεται σημαντικά τόσο με εμπειρία και παραστάσεις όσο και με φρεσκάδα και ικανότητα, και ευελπιστεί πως οι δύο αυτές κινήσεις θα συνδράμουν τα μέγιστα σε μία επιτυχημένη πορεία και γιατί όχι στην άνοδο.