Μπορεί ο ΓΣ Φαρσάλων να μην κατάφερε να προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική καθώς τερμάτισε δεύτερος στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ (προβιβάστηκε ο Ερμής Αγιάς), αλλά τη φετινή περίοδο έχει βάλει για τα καλά στόχο στο να το πετύχει.

Για αυτό το λόγο απέκτησε τον πολύπειρο Γιώργο Αναγωνστόπουλο ο οποίος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία με την Δόξα Λευκάδας. Σε όλη την ιστορία της Α2 αποτέλεσε τον 5ο καλύτερο αθλητή σε αριθμό συμμετοχών και τον 6ο καλύτερο σκόρερ, ενώ την περίοδο 2012-2013 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν με 504 πόντους, φορώντας την φανέλα του Ερμή Λαγκαδά. Ο Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΣ Φαρσάλων, και θα αναλάβει και υπεύθυνος ακαδημιών.

Εκτός από τον Αναγωνστόπουλο, στην ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο και ο Γιώργος Φούντας, ο οποίος επίσης αποτελεί μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα. O 38χρονος πολύπειρος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τους Τιτάνες Παλαμά , ενώ αποτέλεσε για χρόνια παίκτης των Τρικάλων, αποτελώντας και αρχηγό τους, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α1 Εθνική κατηγορία.