Μπορεί αρκετές ομάδες την συγκεκριμένης ΕΣΚ να έχουν ξεκινήσει με πολλά προβλήματα τις προπονήσεις αλλά Σύρος,Νάξος και Σαντορίνη αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα οι τρεις είναι τους δεν έχουν “στέγη” και τα σωματεία των συγκεκριμένων νησιών αναγκάζονται να καταφεύγουν στην λύση των ανοιχτών γηπέδων.

Πιο συγκεκριμένα στο “Δημήτριος Βικέλας” του δήμου Ερμούπολης έχουν ξεκινήσει επιδιορθώσεις, οι οποίες εκτιμάται πως θα διαρκέσουν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, και….βλέπουμε κάτι που σημαίνει πως τα ανδρικά τμήματα του Άρη και του ΑΟ Ερμούπολης είναι πολύ πιθανό να ξενιτευτούν και να αναζητήσουν αλλού στέγη.

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από την άλλη πλευρά, έχει επινοικιάσει το τελευταίο διάστημα του κλειστό του ΔΑΚ “Δημήτριος Περιστεράκης” για την κάλυψη γερμανικού ριάλιτι(όσο απίστευτο και αν ακούγεται) κι έτσι οι προπονήσεις των σωματείων του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και του Πανναξιακού ΑΟΚ γίνονται στα ανοιχτά.

Τέλος, οι ενεργειακές εργασίες που επίκειται να γίνουν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ καθιστούν ακόμη πιο δύσκολο το έργο για τις προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ΑΕ Σαντορίνης.

Πηγή: sportcyclades.gr