Θλίψη προκάλεσε στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στην ΕΚΑΣΘ η είδηση του θανάτου του Μπάμπη Δρακουλίδη, σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Ο Δρακουλίδης υπήρξε για πολλά χρόνια προπονητής σε ομάδες της Ένωσης της Θεσσαλονίκης, τόσο σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο, όσο και σε ακαδημίες πολλών συλλόγων.

Μεταξύ άλλων συλλόγων κουυτσάρισε τον Αστέρα Σίνδου, τη Σταυρούπολη τη Γέφυρα και τον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίον βρέθηκε μάλιστα και στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2012-13.

Η Γέφυρα, ο Αίας Ευόσμου, η ΜΕΝΤ και η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσαν συλληπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Θεσσαλονικού προπονητή…

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Χαράλαμπου Δρακουλίδη, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή. Ο Χαράλαμπος Δρακουλίδης υπήρξε μεταξύ άλλων αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση της Γέφυρας:

«Το ΔΣ του ΚΣ Γέφυρας εκφράζει τα θερμα του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κοουτς Χαράλαμπου Δρακουλίδη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως εξαίρετο άνθρωπο,με ήθος και αξιοπρέπεια όπως τον ξέρουν όλοι και όπως τον ζήσαμε και εμείς!!!

Μπάμπη καλο παράδεισο!!!».

Η ανακοίνωση της ΜΕΝΤ:

«Σοκ από τον απρόσμενο θάνατο του παλαιού παίκτη της ΜΕΝΤ και μετέπειτα προπονητή σε πολλές ομάδες της πόλης μας. Από σήμερα η οικογένεια του μπάσκετ είναι σίγουρα φτωχότερη.

Ο Μπάμπης Δρακουλίδης ήταν ένας αθλητής και προπονητής αγαπητός σε όλους, με μεγάλη προσφορά στο άθλημα.

Εκπαιδευτικός – δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και προπονητής σε αντρικές και γυναικείες ομάδες, αλλά και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου:

«Ο Αίας Ευόσμου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του coach Μπάμπη Δρακουλίδη, που «έφυγε» πριν λίγες ώρες από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.

Ο Δρακουλίδης υπήρξε και προπονητής του συλλόγου μας στο αντρικό τμήμα, τη περίοδο 2012-13.

Καλό παράδεισο coach…».