Ο ΑΟΚ Χανίων κατάφερε κάτι που φαινόταν απίστευτο στην αρχή της σεζόν, καθώς με την χθεσινή του νίκη του απέναντι στον Κύδωνα με 58-47 κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στην Γ΄Εθνική!

Ο ΑΟΚ είχε μία σεζόν με πολλές αντιξοότητες, όμως η πίστη των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και των παικτών έφεραν αυτή την σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στην πολύ δύσκολη Γ’ Εθνική. Στο χθεσινό ματς η ομάδα του Δημήτρη Ρόδα έπαιξε εξαιρετική άμυνα, «έπνιξε» τον Κύδωνα και πήρε την νίκη με 58-47. Καλύτεροι για τους νικητές ήταν ο Πούρος και ο Σαράντης με 14 πόντους ο καθένας, ενώ και οι δύο ευστόχησαν συνολικά σε 6 τρίποντα.

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (Δ.Ροδάς): Παπαδάκης 4, Ερηνάκης, Βρεττός, Αλμπάνης, Σαράντης 14 (4), Βουρβαχάκης, Πούρος 14 (2), Αρβανιτάκης, Σκαμνάκης 8, Αδοντάκης 10, Δελιδήμος 2, Γκιούλης 6.

ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Στ.Καρκανάκης): Χριστοφορίδης 12 (1), Κουτσαντωνάκης 2, Λυρώνης 4, Καπετανάκης 6, Ζανιδάκης 2, Μαρινάκης 3, Κασίμης 7, Κατσουλάκης 2, Τούπας, Νομικός, Πεντάρης 7, Πρωτογεράκης 2.