Όλα δείχνουν ειδυλλιακά σχετικά με την διεξαγωγή της αναμέτρησης Ηρακλή-ΑΕΚ, αλλά ας περιμένουμε. Δεν είναι θεωρίες συνομωσίας, αλλά γνωρίζοντας “πρόσωπα και πράγματα” και το παρελθόν τέτοιων αγώνων και την αναποτελεσματικότητα της ΕΟΚ, καλό είναι να κρατά κανείς μικρό καλάθι. 

Αύριο το πρωί (11:00), όπως γράψαμε και νωρίτερα θα καθορισθεί επακριβώς το “στάτους” του μπαράζ, καθώς και η “ανθρωπογεωγραφία” στις εξέδρες, μετά την σύσκεψη για τα μέτρα τάξης. Πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι με το μπάχαλο, που επικράτησε, ενοχλήθηκε έντονα ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε σήμερα επαφές σχετικά με το θέμα, που προέκυψε, προκειμένου να εκτονώσει την ένταση και εξομαλύνει καταστάσεις.Την τελική απόφαση, άλλωστε, για την διεξαγωγή ή αναβολή του αγώνα είχε (έχει) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πρωτίστως ο ίδιος!

Ναι μεν είχε φτάσει το σχετικό έγγραφο από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων στα γραφεία, αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι οι αγώνες αναβάλλονται αυτομάτως… Θέμα αναβολής επισήμως δεν τέθηκε ποτέ, παρά τα όσα διέρρευσαν από αξιωματούχους της ΕΟΚ και από άλλες πηγές.