Μέχρι τις 29 Ιουλίου πήρε παράταση η προθεσμία που έχουν όλοι οι σύλλογοι των εθνικών κατηγοριών, να δηλώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες τους για τη σεζόν 2022-23. Όπως επισημαίνει η Ελληνική Ομοσπονδία στη σχετική ανακοίνωση, η μεταγραφική περίοδος θα αρχίσει στις 31 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία της δήλωσης των αθλητών-τριων των σωματείων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ως και τις 29 Ιουλίου 2022 ημέρα Παρασκευή. Γι’ αυτό τον λόγο η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΟΚ θα παραμείνει ανοιχτή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι όλα τα σωματεία θα πρέπει να προβούν στην επιβεβαίωση της λίστας των αθλητών-τριών ακόμα και αν δεν διαγράψουν κανένα από αυτούς. Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η ως άνω σχετική λίστα θα εφαρμοστούν για τους αθλητές-τριες όσα προβλέπονται από τον κανονισμό μεταγραφών της ΕΟΚ και την ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά το πέρας της υποβολής των καταστάσεων αθλουμένων μελών θα αρχίσει η μεταγραφική περίοδος που θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΟΚ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2022»..