Ο Άρης Θήβας συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν, η οποία δεν θα τον βρει στα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών, αλλά θα πραγματοποιήσει μία αξιόλογη προσπάθεια να βρεθεί ξανά σε αυτά. 

Μέσα σε αυτά τα πλάνα βρίσκεται και ο άλλοτε αθλητής της ομάδας από τη Θήβα Χάρης Παναγιωτίδης. Ο Παναγιωτίδης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου και έχει αγωνιστεί στον Αμύντα (Α2), Ιωνικό Ν.Φ. (Β’ Εθνική), Ηρόδοτο, Έσπερο Λαμίας και Λοκρό στην Γ’ Εθνική. 

Πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του Άρη Θήβας στην προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Μετά και την απόκτηση του Ηρακλή Μπουλαντζά, ο Άρης Θήβας πρόσθεσε ακόμα μία ηχηρή μεταγραφή.

Δείτε την ανακοίνωση του Άρη Θήβας:

“Ένας παλιός γνώριμος της ομάδας μας είναι πάλι κοντά μας.
Ο Χάρης Παναγιωτίδης επανέρχεται στον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ.
Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τη επιτυχημένη πρώτη χρονιά στην Γ ΕΘΝΙΚΗ του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και αφού συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β Εθνικης για λογαριασμό του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΎΛΑΣ, ο Χάρης αποτελεί το αγαπημένο παιδί της κερκίδας η οποία δεν μπορεί να ξεχάσει τις ονειρικές εξαφανίσεις του.
Συνεχίζουμε το κτίσιμο της νέας ομάδας του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ….”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Ένας παλιός γνώριμος της ομάδας μας είναι πάλι κοντά μας. Ο Χάρης Παναγιωτίδης επανέρχεται στον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ. Ο…

Δημοσιεύτηκε από Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ στις Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020