Η ομάδα του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας ανακοίνωσε την αποχώρηση του αθλητή της Τάσο Κοντογιαννόπουλου, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, ο νεαρός αθλητής εφόσον ολοκλήρωσε τις σπουδές του, επιστρέφει στην ομάδα της Κορωνίδας Λυγουριού.

O Κοντογιαννόπουλος αγωνίστηκε στην ομάδα της Καβάλας και στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Όντας ένας αθλητής που προσέφερε πολλά στο σωματείο, η ομάδα στην ανακοίνωσή της τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο σύλλογο.

Πλέον ο Κοντογιαννόπουλος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε και πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και στο πρωτάθαλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ την Κορωνίδα Λυγουριού.

Δείτε την ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας:

“Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί τον Τάσο Κοντογιαννόπουλο για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, αγωνιζόμενος τέσσερα συνεχόμενα έτη, στη γ’ εθνική κατηγορία και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην πόλη μας, θα αγωνιστεί πλέον στον Α.Ο. Κορωνίς και του ευχόμαστε να έχει μια παραγωγική χρονιά σε προσωπικό επίπεδο και κάθε επιτυχία με τη νέα του ομάδα!!!
Τάσο σε ευχαριστούμε!!!!”

Δείτε τη δημοσίευση του συλλόγου: