Αποτελεί έναν παίκτη που κάνει την διαφορά στα τοπικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του πολύπειρου, 40χρόνου πλέον, Παναγιώτη Δαουλάρη, ο οποίος έχει διαγράψει σπουδαία πορεία στα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας.

Ο Δαουλάρης αγωνίστηκε την διετία 2016-2018 στο Γ.Σ. Σοφάδων και μετά ακολούθησαν Γ.Σ.Ε Ελασσόνας και Γ.Σ. Νίκαιας, οπού φυσικά ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Στο παρελθόν, ο αθλητής έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε: Πανιώνιο, Αρίωνα (Α2), Παπάγου (Α2), Ιωνικό Νίκαιας (Β’ Εθνική), Ραφήνα (Γ’ Εθνική) Αίγιο (Β’ Εθνική), Κόρινθο (Γ’ Εθνική), Κόροιβο Αμαλιάδας (Β’, Γ’ Εθνική) και Αστέρα Λάρισας (Γ’ Εθνική).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνεργασία με τον Παναγιώτη Δαουλάρη.

Ο εγνωσμένης αξίας παίκτης , αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και των δυο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ την περασμένη χρονιά , ενώ η καριέρα του είναι γεμάτη επιτυχίες και ανόδους, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Παναγιώτη καλώς ήλθες στην οικογένεια του Γυμναστικού. Ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»