Το ΔΣ του Γ.Σ Γομφών έθεσε τις δικές του προτάσεις, έπειτα από την απόφαση της Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων.

Μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή όλων τω Εθνικών Πρωταθλημάτων, αρκετές ομάδες κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις προς την ΕΟΚ.

Σειρά πήρε η ομάδα των Γομφών, αφού το ΔΣ της ομάδας των Τρικάλων, έθεσαν κάποια ερωτήματα αλλά και προτάσεις, προς την ΕΣΚΑΘ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση:

«Κύριε πρόεδρε και μέλη της ΕΣΚΑΘ…

Στις 4/5/2020 το Δ.Σ.της ΕΟΚ αποφάσισε την οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

Οι αντιδράσεις ήτανε πολλές αλλά εν τέλει οριστικοποιήθηκε η διακοπή πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία και οδηγιών της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής της πολιτείας.

Για αυτό και εμείς με γνώμονα την υγεία όλων μας θέτουμε κάποια ερωτήματα – προτάσεις.

Κύριοι της ΕΣΚΑΘ…
-Γιατί δεν συμβαδίζετε με την κεντρική διοίκηση και με την συντριπτική πλειοψηφία των ενώσεων όλης της χώρας για οριστική διακοπή;
-Γιατί δεν επικυρώνετε τις  βαθμολογίες όπως έχουν κάνει όλοι και αντ’ αυτού σκέφτεστε την διεξαγωγή Final 4 ή Final 8 καταμεσής του θέρους;
-Γιατί δεν ρωτήσατε τις ομάδες και τους άμεσα ενδιαφερόμενους τι θέλουν πραγματικά;
-Έχετε μεριμνήσει για την ασφάλεια των αθλητών και αν ναι με ποιο τρόπο;
-Ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού που είναι σίγουρο λόγω μακράς αποχής ζέστης η κρούσματος του covid-19;
Έχουμε εμπιστοσύνη σε εσάς και ελπίζουμε να πράξετε όπως όλοι και να μην πάτε κόντρα σε όλους και κυρίως στη λογική… βάζοντας σε κίνδυνο όλους μας με την διεξαγωγή αγώνων.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Γ.Σ ΓΟΜΦΩΝ

 

 

Tags:
ΕΣΚΑΘ