Τα φτερά του έχει ανοίξει ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, ο οποίος εκτός από την εξαιρετική ομάδα που παρουσιάζει στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, συνεχίζει τις συνεργασίες του με ιστορικές ομάδες της Αθήνας. Έτσι, η διοίκηση της ομάδας του Μεσολογγίου, εξέδωσε ευχαριστήριες ανακοινώσεις τόσο για την φιλοξενία που είχε από την ΑΕΚ ,τόσο και από το Παγκράτι.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ. “Χ.Τρικούπης” Μεσολογγίου ευχαριστούν θερμά τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την υποδειγματική φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας κατά τη χθεσινή μας επίσκεψη στην Αθήνα. Με την ευκαιρία αυτής της μεγάλης συνεργασίας που από χθες πήρε σάρκα και οστά είμαστε βέβαιοι ότι στο εγγύς μέλλον θα μας δοθεί η δυνατότητα να ανταποδώσουμε. Εκ του Δ.Σ. του Γ.Σ. “Χ.Τρικούπης” Μεσολογγίου»

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ. “Χ.Τρικούπης” Μεσολογγίου ευχαριστούν θερμά τη Διοίκηση του αδερφού Σωματείου Α.Ο.Παγκρατίου για την υποδειγματική φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του Παιδικού Τμήματος του Συλλόγου μας κατά τη χθεσινή μας προγραμματισμένη φιλική συνάντηση στο ΜΕΤΣ. Ευχόμαστε και ελπίζουμε σύντομα να μας δοθεί η δυνατότητα να ανταποδώσουμε. Εκ του Δ.Σ του Γ.Σ. “Χ.Τρικούπης” Μεσολογγίου».

pagrati-har.trikoupis-ipodomes