Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, στο Ελληνικό. Ο πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, και ο γενικός γραμματέας ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ήταν οι πρώτοι που πήραν τον λόγο μιλώντας για το μεθαυριανό ντέρμπι “αιωνίων”.

Ο Αριστείδης Γολέμης δήλωσε πως “είχαμε δυσκολίες να κάνουμε έναν αγώνα όπως θα έπρεπε. Δυστυχώς είχαμε την άρνηση των αρχών και δεν θα έχουμε τον κόσμου που θα έπρεπε σε έναν τέτοιο αγώνα. Χρειάζεται η βοήθεια του Τύπου για να αποφύγουμε τα έκτροπα. Να περάσετε το μήνυμα να γίνει ένας φιλικός αγώνας και ο καλύτερος να κερδίσει, σε αθλητικά πλαίσια μέσα κι έξω από το γήπεδο. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες. Ο καλύτερος θα κερδίσει, δεν υπάρχει ισοπαλία στο μπάσκετ”.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης πρόσθεσε: “Κάθε χρόνο έχουμε αυτή τη συνάντηση, δυστυχώς δεν καταφέραμε να αυξήσουμε τον κόσμο. Ελπίζουμε να γίνει ένας καλός αγώνας. Προσπαθήσαμε από κοινού με τις ομάδες να πείσουμε την αστυνομία να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων, αλλά η αστυνομία δεν δέχτηκε. Εύχομαι καλή επιτυχία στις δύο ομάδες. Ο πιο καλός και τυχερός να είναι ο νικητής. Δεν χρειάζονται οξύτητες, αλλά ηρεμία”.