Δεν θα είναι μόνος στις Η.Π.Α ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς πλέον θα έχει και τον αδελφό του, τον Θανάση για παρέα, καθώς ο 21χρονος φόργουορντ του Φιλαθλητικού επελέγη στο Νο9 του πρώτου γύρου των ντραφτ του Development League από τους Ντέλαγουερ 87ers, θυγατρική ομάδα των Φιλαδέλφεια Σίξερς του ΝΒΑ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που περιμένει την έκδοση της ειδικής βίζας για να ταξιδέψει στις Η.Π.Α και να αγωνιστεί στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μίλησε στα «ΝΕΑ» για αυτή την επιλογή, τονίζοντας ότι δεν περίμενε να επιλεγεί τόσο ψηλά.

«Ειλικρινά δεν περίμενα να επιλεγώ τόσο ψηλά. Σαφώς δεν είναι εφάμιλλο με το ντραφτ του ΝΒΑ, όπου ο αδελφός μου επελέγη στο Νο15, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα το ότι θα αγωνίζομαι στις ΗΠΑ και θα έχω την ευκαιρία να προοδεύσω αγωνιστικά, όπως λέει και το όνομα του πρωταθλήματος» για να συνεχίσει: «Χαίρομαι, γιατί θα κάνω αυτό που αγαπώ και θα βρίσκομαι κοντά στον Γιάννη. Τρόπος του λέγειν κοντά, καθώς οι δύο πόλεις απέχουν 700 χιλιόμετρα. Νοητά όμως θα είμαστε μαζί, κάνοντας περήφανους τους γονείς και τα αδέλφια μας. Εύχομαι μία ημέρα να παίζουμε και οι δύο στο ΝΒΑ. Στη ζωή πρέπει να ονειρεύεσαι και να θέτεις στόχους».