Μετά και από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, ο ΑΟΚ Χανίων πανηγυρίζει την άνοδό του στη Β’ Εθνική μαζί με άλλες τρεις ομάδες (Φανάρια Νάξου, Αχαγιά και Κρόνος Αγίου Δημητρίου).

Αυτό σημαίνει πως η Κρήτη πανηγυρίζει ακόμα δύο ανόδους στις εθνικές κατηγορίες, καθώς Εργοτέλης και Ηράκλειο βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα αυτή της Γ’ Εθνικής, αφού πήραν το εισιτήριο της ανόδου από την ΕΚΑΣΚ και αναμένεται σύντομα η δήλωση συμμετοχής τους στα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών.

Βασική προϋπόθεση για τη δήλωση της συμμετοχής τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία για τις δύο ομάδες της ΕΚΑΣΚ είναι η επίσημη ανακοίνωση των ομίλων. Ο Εργοτέλης θεωρείται σίγουρος, ενώ παράλληλα η ομάδα του Ηρακλείου αναμένεται να πραγματοποιήσει συμβούλιο για το θέμα αυτό. 

Υπενθυμίζουμε πως το σωματείο του ΑΟΚ Χανίων τερμάτισε φέτος μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της χώρας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας ρεκόρ 8-8 και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δείτε την ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανίων:

“Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Η ομάδα μας μετά την σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ παίρνει μαζί με άλλες 4 ομάδες την άνοδο και από την επόμενη σεζόν ο ΑΟΚ Χανιά θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στην Β’Εθνική!”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: