Η Μαλεσίνα είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του μπάσκετ στην ΕΣΚΑΣΕ και η περσινή έλευση του Μιχάλη Θάνου παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, καθώς την ανεβάζει πολλά επίπεδα.

Ο καταξιωμένος τεχνικός παράγει μεγάλο έργο στο σύλλογο και οι διοικούντες έκαναν το παν για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του. Παρότι, λοιπόν, δέχτηκε προτάσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο, τελικά, αποφάσισε να υπογράψει ξανά στη Μαλεσίνα.

Η σχέση που έχουν “χτίσει” οι δύο πλευρές βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται με στόχο την ανάδειξη νεαρών ταλέντων από την περιοχή. Ήδη έχουμε δει αρκετούς από αυτούς σε πρωταγωνιστικό ρόλο και το μέλλον αναμένεται ευοίωνο.

Το Basketblog.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος σχολίασε τη συμφωνία του με την ομάδα:

“Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία τόσο η δική μου, όσο και της διοίκησης. Μια συμφωνία ολοκληρώθηκε σε λίγα λεπτά. Η σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας διέπεται από αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό. Και βέβαια σημαντικό ρόλο για μένα είχε και η αγάπη του κόσμου τον όποιο και ευχαριστώ. Στόχος ειναι η καθημερινή βελτίωση και η όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση σε όλα τα επίπεδα.

Μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, θα παίζει καλό μπάσκετ και βέβαια θα αγαπηθεί από το κοινό της Μαλεσίνας το όποιο είναι απαιτητικό, αποτέλεσμα του υψηλού δείκτη μπασκετικής κρίσης”.