Θλίψη στο χώρο της ΕΣΚΑΣΕ και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου ενός 28χρονου αθλητή του Λοκρού Αταλάντης, του Δημήτρη Σοροπάνη. Ο σέντερ του Λοκρού σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (20/2) σε τροχαίο δυστύχημα, όταν έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο της μηχανής του και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα.

Αν και φορούσε κράνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σύγκρουση με το στηθαίο ήταν τόσο σφοδρή που ο Σοροπάνης έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Συγκλονισμένοι είναι φυσικά οι άνθρωποι στον Λοκρό Αταλάντης, ο οποίος ανάρτησε το εξής μήνυμα μετά το θάνατο του αθλητή του:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου ,οι προπονητές και οι αθλητές εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας Δημήτρη. Αύριο, Δευτέρα ,21-2-2022 δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική δραστηριότητα του συλλόγου.Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στις Λιβανάτες, στις 16:30 .Δημήτρη, Καλό Ταξίδι !!!!!!!!! θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας…»

Λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση μία άλλη ομάδα της ευρύτερης περιοχής, ο Ερμής Σχηματαρίου, ανάρτησε το συγκεκριμένο μήνυμα στο Facebook…

«Και ξαφνικά διαβάζεις πως ένα ακόμα νεο παιδί φεύγει από την ζωή τόσο άδικα τόσο νέος .. Παικτες προπονητές και διοίκηση εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Σοροπάνη όσο και στην ομάδα του Λοκρου για την απώλεια του αθλητή .. Ελαφρύ το χώμα και ας προσευχηθούμε να είναι το τελευταίο θύμα που φεύγει τόσο άδικα από την ζωή ..».

Πηγή: starsports.gr