Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ διοργανώνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών (ΣΠΑΚΕ) στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) και τον Δήμο Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στο Στάδιο Ζηρίνειο (Λεωφ. Κηφισίας 192, Κηφισιά), θα αναμετρηθούν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού με την ομάδα που θα εκπροσωπεί τον ΣΠΑΚΕ για να ενισχύσουμε όλοι μαζί του ευγενείς σκοπούς της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.).

Τον σκοπό στηρίζουν με την αγωνιστική παρουσία τους οι: Απόστολος Κόντος, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Μάκης Δενδρινός, Άγγελος Κορωνιός, Τάκης Κορωναίος, Γιώργος Καλαφατάκης, Παναγιώτης Αριδάς, Λιβέρης Ανδρίτσος, Γιώργος Καράγκουτης, Χρίστος Χριστοδούλου, Νίκος Τόλιας, Σάκης Τζαλαλής, Βασίλης Ντάκουλας, Γιώργος Αγιασωτέλης, Σάββας Ανεστιάδης, Θεόδωρος Μπολάτογλου, Παύλος Αραποστάθης, Ανδρέας Σπανουδάκης και άλλοι. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ε.Ε.Π.Α.Α για την κάλυψη των αναγκών της.