Με την παράταξη των έξι ομάδων στο παρκέ του γηπέδου ξεκίνησε η τελετή λήξης. Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές διακρίσεις δια του γενικού γραμματέα της Παναγιώτη Τσαγκρώνη στον Δήμαρχο Πατραίων Κώστα Πελετίδη, την οποία παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς, και δια του μέλους του ΔΣ της Σάββα Λόρτου στον πρόεδρο του Προμηθέα Πάτρας Βαγγέλη Λιόλιο για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Κώστας Παρμακτσίδης του Πιερικού Αρχέλαου που παρέλαβε το έπαθλο από τον σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου Πατραίων Τάκη Πετρόπουλο. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μωραϊτης του Πανιωνίου που τιμήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής ανδρών και ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα.

Εκτός από τον προαναφερθέντα στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν και οι Ευάγγελος Μαχαιριανάκης του Εργοτέλη, Φωκίων Φωτόπουλος του ΑΣΕ Δούκα, Παναγιώτης Βύρλας του Προμηθέα και Κώστας Βλαγκόγιας του ΠΑΟΚ που παρέλαβαν τα έπαθλά τους από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Στην έκτη ομάδα τον Προμηθέα Πάτρας, στον πέμπτο Πιερικό Αρχέλαο και στον τέταρτο Εργοτέλη τα αναμνηστικό και τα διπλώματα παρέδωσε ο ταμίας της ΕΣΚΑ-Η και μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Δημήτρης Ρόζης,, στον τρίτο ΠΑΟΚ το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος στον δεύτερο Δούκα το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστα Νικάκη με τον σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου Πατραίων, Τάκη Πετρόπουλο, και στον πρωταθλητή Πανιώνιο ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτης Τσαγκρώνης.