Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δυο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη και ο Φάρος Κερατσινίου να έχει μια ακόμα πρόκληση μπροστά του, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ. Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ.

Στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκαν για τον Παναθηναϊκό ο Μάνος Παπαδόπουλος, για τον Άρη ο Δημήτρης Παπακυριάκης, για τον ΠΑΟΚ ο Μπάνε Πρέλεβιτς και για τον Φάρο Κερατσινίου ο Βαγγέλης Τσάπας και ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 12/12 αλλά ενδέχεται να αλλάξουν  λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ή και του προγραμματισμού της Nova που θα δείξει τους ημιτελικούςε. Η κλήρωση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με τον Βαγγέλη Τσάπα να τραβάει από την κληρωτίδα τον Φάρο, ενώ ο Μπάνε Πρέλεβιτς έβγαλε τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια. Ο Δημήτρης Παπακυριάκης ήταν αυτός που κλήρωσε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα είναι γηπεδούχος με τον Άρη.

Ο πρόεδρος του Φάρου όταν διευκρινίστηκε ότι ισχύει και στα ημιτελικά ο κανονισμός που θέλει την ομάδα κατώτερης κατηγορίας να είναι γηπεδούχος ανεξάρτητα από την κλήρωση, ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου, “μετά σταματάει να ισχύει; δηλαδή αν περάσουμε στον τελικό δεν θα πάιξουμε στο Κερατσίνι;”, ενώ ο Μάνος Παπαδόπουλος έθεσε ένα άλλο ζήτημα. “Θα ήθελα να σκεφτείτε μήπως από του χρόνου γίνεται ακόμα πιο νωρίς η κλήρωση του θεσμού. Το λέω επειδή οι ομάδες προγραμματίζουμε μεγάλα τουρνουά προετοιμασίας και αυτά τα χρόνια ας πούμε, παίζουμε εμείς με τον Ολυμπιακό πρώτο ματς της σεζόν, χωρίς να είμαστε έτοιμοι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και με τον Αρη, τον ΠΑΟΚ ή, άλλες ομάδες”.