Τζάμπολ και επίσημα κάνει σήμερα (23/9) η νέα αγωνιστική σεζόν με την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο συμμετέχουν μόνο ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας θα γίνει στην Κύμη, όπου ο Γυμναστικός συγκρούεται με τον Προμηθέα Πατρών, σε ένα άτυπο super cup των δυο πρωταθλητών, στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ντεμπούτο μπροστά στο κοινό του θα κάνει και ο Φάρος που υποδέχεται στο Κερατσίνι το Παγκράτι, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη του Πευκοχωρίου στον θεσμό, το οποίο θα υποδεχθεί το Περιστέρι, στην Χαλκιδική, με τις δυο ομάδες να προβιβάζονται στην Α2, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Την πρώτη του συμμετοχή στο κύπελλο θα κάνουν και οι Μαχητές που υποδέχονται στα Πεύκα την Λιβαδειά, ενώ ωραίο παιχνίδι αναμένεται στο κλειστό του Εσπέρου, όπου ο Εθνικός υποδέχεται τον δυνατό Ηρακλή. Το πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση της Δόξας Λευκάδας με τον Δούκα, και του Φίλιππου Βέροιας με το Ψυχικό. Ο Πανερυθραϊκός προκρίθηκε χωρίς αγώνα, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κύμης (17.00) Κύμη-Προμηθέας Π. Ανδρικόπουλος-Μαγκλογιάννης-Τσαρούχα (Σταύρου)
«Π. Νικολαΐδης» (18.00) Φάρος Κερατσινίου-Παγκράτι Θεονάς-Σκούτας-Θεοδωρόπουλος (Πετρίδης)
ΔΑΚ Βέροιας (17.00) Φίλιππος Βερ.-Ψυχικό Συμεωνίδης-Τσιρτσιμάλης-Δεληγιάννης (Καλότσης)
ΔΑΚ Πευκών (17.00) Μαχητές Δόξα Π.-Λιβαδειά Δεσλής-Τζαφλέρης-Παγώνης (Παραλικίδης)
Εσπέρου (17.00) Εθνικός-Ηρακλής Παναγιώτου-Τσούνας-Κωνσταντινόπουλος (Άκελ)
Λευκάδας (17.00) Δόξα Λευκάδας-Δούκας Γεωργιάδης-Πουρσανίδης Κ.-Ευφραιμίδης (Μήτσιου)
Αγ. Παύλου (17.00) ΑΣ Ευρώπη Πευκ.-ΓΣ Περιστερίου Σιμητόπουλος-Τζίμα-Κοεμτζόγλου (Παπαγεωργίου)